Autumn Relax Yogaweekend 9-11 okt 2015

Deelnemer 13-15 maart 2015
Voor het tweede jaar samen met mijn beste vriendin. Een heerlijk weekend werken aan je eigen gevoelens en gedachte onder begeleiding van twee enthousiaste, oprechte en lieve docenten ( Minette en Hanna) die je in je eigenwaarde laten en je ondersteunen op momenten dat jij dat nodig hebt. Onder het genot van heerlijk eten en een groep gelijkgestemden, gezellig, in een veilige sfeer, praten over wat je bezig houd en waar je plezier/ verdriet van hebt. Niks moet alles mag.
Zeker voor herhaling vatbaar.
– Sandra –

En speciaal voor de mannen:
Gewoon dóen, zo’n weekend! Super de moeite waard! Komop dus! Leuker dan voetbal! En… het eten was prima, want dát willen jullie natuurlijk óók weten.
– Paul –

2014 december Yoga-34

9 tot en met 11 oktober 2015

‘Jezelf uitnodigen voor dit weekend, om even tijd te nemen voor jezelf, te genieten, om lekker te eten en om je weer helemaal op te laden’

Heb jij zin in een weekend helemaal voor jezelf? Wil je hernieuwde energie en inspiratie opdoen, om hiermee weer je dagelijkse leven in te stappen? Dan ben je van harte welkom op het karakteristieke Hof van Kairos in het prachtige Gelderland.

Ervaar de herfst en laad je op met dagelijkse yoga, meditatie en mindfulness, beleef de natuur, geniet van gezond & lekker eten en neem alle tijd voor jezelf.092 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

Programma

VRIJDAG
Op vrijdag ben je tussen 16.00 uur en 17.30 uur van harte welkom bij het Hof van Kairos. De avond begint met een kennismaking en met een huisgemaakte vegetarische maaltijd. Daarna is er een fijne, milde en rustige yogasessie, zodat je alle dagelijkse activiteiten achter je kunt laten en volledig ontspant.
ZATERDAG
We beginnen de dag met een frisse energieke yogales, gevolgd door het ontbijt. Nadat je hebt genoten van je vrije tijdsbesteding staat er een lunch voor je klaar. Buiten het middagprogramma om, ben je vrij om te doen wat je wilt; je kunt luieren, een boek lezen of wandelen in de natuur  Wederom staat er een heerlijk diner voor je klaar en sluiten we de dag af met een restorative/yin yogasessie met daarin diverse elementen uit de mindfulness, je opent de diepere lagen van je lichaam en je ontspant helemaal.

2014 december Yoga-93

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZONDAG
Zondag kun je de dag beginnen met een vroege vogel stilte meditatie. Als je dan rustig wakker bent geworden door deze bijzondere meditatie, of dat je lekker hebt uitgeslapen, staat er een ontbijt voor je klaar. Na het ontbijt is er een lange relaxte en verdiepende yogales. We voeren de houdingen uit in een flow om kracht en flexibiliteit op te bouwen.

Na de lunch is er een meditatie om het weekend mee af te sluiten. Rond 16.00 uur nemen wij afscheid van elkaar.

2014 december Yoga-146

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie

De Hof van Kairos ligt in het coulisselandschap van Winterswijk. Een prachtig oud landschap met een omhullend karakter. Het Hof (=omheinde tuin) biedt een beschutte en welkome plek waar je kort verblijft, tot verstilling komt, om vervolgens weer jouw eigen weg te gaan. Kairos betekent de juiste tijd en de tijd voorbij de kloktijd waar wij dagelijks mee te maken hebben.

De locatie bevindt zich in en om het achterhuis met omgebouwde deel van een voormalige tuindersboerderij. Grenzend aan het weiland is De Hof omgeven door een ruime tuin. Er staat ook een grote kapschuur waaronder je beschut kunt zitten en ’s morgens kunt genieten van de opkomende zon.

Het hele huis is met liefde en aandacht ingericht. Op de begane grond bevindt zich de eetruimte, een zitgedeelte, de groepsruimte en de keuken. De lichte net verbouwde slaapkamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping.

IMG_4251_2

 

Deelname

Ervaring is niet vereist, iedereen kan op zijn/haar niveau meedoen. Je bent vrij om zelf te kiezen of je wel of niet meedoet aan lessen of andere programma onderdelen.
Minimale aantal deelnemers: 10
Maximale aantal deelnemers: 19

 

 

Prijs
€299,- vierpersoonskamer
€329,- tweepersoonskamer
€349,- eenpersoonskamer

Inclusief
4x workshop Yoga
1x vroege vogel stilte meditatie
1x middagprogramma
2x overnachting
2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner
Alle maaltijden zijn huisgemaakt, vegetarisch en biologisch
Er wordt rekening gehouden met eventuele dieetwensen
Thee, koffie en gezonde glutenvrije lekkernijen

2014 december Yoga-174

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor verdere vragen en informatie, of om je aan te melden, kun je altijd contact met ons opnemen:

Minette Jacobs info@body-motion.nl 06 1667 4370 of website.

Hanna Hoogstad info@hannahoogstad.nl 06 4740 8147 of website.

Algemene voorwaarden yogaweekenden.
IMG_1752

2014 december fabriekshal

kamertje Hof