Ervaringen yogaweekend

2014 december Yoga-2822014 december Yoga-325

Ervaring deelnemers yogaweekend 13-15 maart 2015
Ik heb het weekend als erg prettig ervaren. Ik vond het best spannend om als mama weg te zijn van huis. Maar door de huiselijke ruimtes, het jum jum vega eten en een overzichtelijk (en met ruimte voor eigen invulling) programma, heb ik me snel op mn gemak gevoeld. Veel rust en heerlijk eten in een ongedwongen sfeer met fijne andere dames en lieve begeleiding.
– Leonie –

Voor het tweede jaar samen met mijn beste vriendin. Een heerlijk weekend werken aan je eigen gevoelens en gedachte onder begeleiding van twee enthousiaste, oprechte en lieve docenten (Minette en Hanna) die je in je eigenwaarde laten en je ondersteunen op momenten dat jij dat nodig hebt. Onder het genot van heerlijk eten en een groep gelijkgestemden, gezellig, in een veilige sfeer, praten over wat je bezig houd en waar je plezier/ verdriet van hebt. Niks moet alles mag. Zeker voor herhaling vatbaar.
– Sandra –

Hof van Axen voelt bij aankomst als thuis komen. De rust van de omgeving, de warmte van de kachel en de gastvrijheid van Jan en altijd glimlachende Sonja voelen als een warm deken. De warme stemmen van Minette en Hanna begeleiden je tijdens de meditatie en yoga oefeningen. Het voelt vertrouwd. Met rust in mijn hoofd en vernieuwde energie kom ik thuis. Deze rust voel ik (een week later) nog steeds. Lieve Minette en Hanna, heel erg bedankt voor dit weekend. Wederom genoten! Heerlijke oefeningen, lieve woorden, lekker eten, mooie omgeving. Even als drukke moeder, vrouw en werknemer gewoon een weekend lekker Angelique kunnen zijn. Ik geniet elke woensdagavond van mijn yoga avond maar een heel weekend is helemaal super. Ga zo door!
– Angelique –

Ervaring deelnemers yogaweekend 12-14 december 2014
Mijn eerste ervaring van het yoga-winter-relax weekend heb ik als bijzonder ervaren: Professionele begeleiding in meditatie en yoga in een rustgevende bosachtige omgeving waren de rode draad in het programma. Het overheerlijke vegetarische en biologische eten en de dag gezellig samen afsluiten rondom de haard maken dat je een heerlijke nachtrust ingaat en je weer een stapje dichter bij jezelf bent als je weer naar huis rijdt.
– Mirjam –

Om in de drukte van het alledaagse leven eens even stil te staan bij jezelf, je wensen een behoeften. Gun het jezelf zo nu en dan!
– Dorien –

Een heel bijzonder weekend met fijne mensen in een mooie omgeving. Voor mij persoonlijk wel heel confronterend, maar daardoor heel erg leerzaam.
– Mieke –

Zonder yoga ervaring mee gegaan, was best spannend. Het was een heerlijk weekend, mooie omgeving, rust, lekker eten, Goede begeleiding en gezelligheid. Fijne gesprekken met cursisten zowel oppervlakkig als persoonlijk, mooi dat die ruimte er was! Ik heb genoten en ging relaxed naar huis, terug naar de reuring van werk en gezin. Ik kijk uit naar een volgend weekend! Minette en Hanna bedankt!
– Marije –

Het was een heerlijk ontspannen en gevarieerd weekend, waarin verschillende vormen van yoga aan de orde kwamen, in een fijne omgeving, met heerlijk en gezond eten, in goed gezelschap en onder de bezielende leiding van twee gedreven, deskundige en warme docenten. Hanna en Minette, bedankt!
– Marion –

Dit yoga weekend heeft mij weer een stapje dichter bij mezelf,  mijn kracht en zelfs wijsheid gebracht. Ik voel me sterk omdat ik deze stap voor mezelf gezet heb!
– Mirjam –

Het yogaweekend is een heerlijke ervaring. Even los van alles, bij jezelf thuiskomen in een prachtige omgeving en fantastisch eten met liefdevolle yogadocente. De volgende keer een week!
– Bianca –

Hanna en Minette een uitstekend “duo”.Warm, hartelijk, vol belangstelling en medeleven. Nogmaals, bedankt voor de warmte en liefde.
– Ton –

Ervaring deelnemers yogaweekend 26-27 juli 2014
Ik heb genoten van een heerlijk, ontspannen en liefdevol verzorgd weekend! Het voordeel van dit weekend vind ik dat je bijna de hele dag met yoga of meditatie bezig bent (met rustpauzes natuurlijk), een voordeel ten opzichte van een yoga wellness weekend waar je een groot deel van de dag in de sauna zit. Zowel de communicatie, als het ontvangst en de benadering gedurende het weekend was prettig persoonlijk met ruimte om jezelf te zijn. De locatie was prachtig. Het programma zat goed in elkaar. Het eten was prima verzorgd en goed rekening gehouden met ieders wensen. Ik ben zelf niet zo’n biologische of vegetarische eter (en miste stiekem de cola light haha) maar het was gevarieerd genoeg om lekker te eten. Ik ben zelfs zo geïnspireerd dat ik een potje rijstsiroop in huis heb gehaald! Omdat jullie bovendien goed luisterden naar de wensen ter plekke, heb ik geen verbeterpunten.
– Barbera –

Prachtige plek, veel yoga en dat was juist tof. Het eten was fantastisch. Gezelschap heel relaxed, en met onze combinatie van camperen in het bos was het echt een weekend helemaal naar de natuur en jezelf. Heerlijk.Heel persoonlijk en kleinschalige aanpak, dat waarder ik zeer. De buitenwereld was heerlijk ver weg! Ik had dan ook geen zin om terug te gaan naar de stad. Wat een ontspanning!
– Simone –

Ik vond het een heerlijk weekend! De plek is geweldig! En het eten, zowel van Etske als van Hanna vond ik ook buitengewoon lekker en heel fijn dat het zo gezond is! Ik vind jullie allebei goede docenten. Ik vond het pittiger als ik dacht. Dat vond ik uiteindelijk prettig, en ook goed te doen, maar mischien kun je van tevoren iets duidelijker aangeven dat het best pittig toch is….
– Minke –

Ik vond het weekend heel erg leuk en ik vind deze yogavorm (Sivananda) erg energiek en de flow doet me goed. De locatie, jullie, de anderen, het eten, de organisatie; ik heb er een positief gevoel over en ik kom echt graag nog een keer.
– Deelneemster uit Berkhout –

Ervaring deelnemers yogaweekend 11-13 april 2014
Wat was het een mooi weekend! Alles klopte gewoon; prachtige en sfeervolle omgeving, gezelligheid. Warmte van de houtkachel, maar nog veel meer van de groep. Allerlei lieve mensen bij elkaar. En o zo respectvol en hartelijk. Het programma was precies goed; vaste onderdelen,  én tijd voor jezelf. Ik had niet echt veel ervaring met yoga, maar het heeft werkelijk mijn hart gestolen… Dank aan de groep, en vooral aan de trainers. Wat vulden jullie elkaar goed aan trouwens.
En speciaal voor de mannenGewoon dóen, zo’n weekend! Super de moeite waard! Komop dus! Leuker dan voetbal! En… het eten was prima, want dát willen jullie natuurlijk óók weten.
– Paul –

Samen met mijn vriendin een weekend yoga in Drenthe! Spannend Wat kunnen we verwachten? Wie zullen er zijn? Allemaal doorgewinterde yoga typetjes. Kunnen we we wel alles meedoen, na een half jaartje yoga ervaring? Pffff, waar beginnen we aan. Gelukkig worden we opgevangen door Minette en Hanna, Hanna is nieuw voor ons maar ziet er meteen gezellig en gastvrij uit. De rest van de groep druppelt langzaam binnen en de eerste kennismaking komt op gang. Allemaal verschillende mensen, verschillende achtergronden en zeer wisselende ervaring met yoga. Al met al een gemêleerde groep, die een goede klik met elkaar heeft. Nadat we kennis hebben gemaakt en ons hebben geïnstalleerd op onze kamers hebben we een rustige yoga les in een prachtige ruimte, met geweldig mooi uitzicht. Minette en Hanna zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt en geven aan dat we ieder op ons eigen niveau mogen werken. Niks moet, alles mag. De rest van de dagen zijn afwisselend met verschillende yoga sessies, lekker relaxen voor de kachel en heerlijk eten en drinken. Alles met vers bereide producten, vegetarisch ( even wennen voor ons, als echte vleeseters) maar de kok maakt zulke lekkere gerechten dat we het vlees absoluut niet missen. En dan is het alweer zondag, veel te snel naar onze zin zijn deze dagen omgevlogen. Na deze intensive dagen zijn we allemaal een stukje wijzer, meer bewust van onze valkuilen en vol goede voornemens. Wat zal daarvan terecht komen als we weer thuis zijn? Weer in de drukte van alledag! Wie weet mag het zeggen, we hebben nu een lekkere buffer om de eerste stootjes op te vangen. Minette en Hanna heel erg bedankt dat jullie ons een geweldig weekend hebben bezorgd. Voor alle inzichten, lekkere eten, gezelligheid en bewustwording. Bedankt!
– Groetjes Sandra –

Ervaring deelnemer yogaweek Portugal september 2013
Op een yogaretraite in Portugal heb ik mogen genieten van de kookkunsten van Hanna. En dat was dubbel genieten, niet alleen van de heerlijke, eerlijke smaken, ook was het genieten van de liefde en het plezier waarmee Hanna de gerechten klaarmaakt.Hanna beschikt over een gedegen vakkennis en een gezonde filosofie over goed eten. Het heeft mij weer geïnspireerd om mijn eigen eet- en kookpatroon onder de loep te nemen en aan te passen. Dankzij de praktische tips van Hanna was het ook makkelijk om het vervolgens in praktijk te brengen!
– Heleen –

Ervaring deelnemers yogalessen
Hanna geeft op een prettige manier les en houdt ook goed rekening met persoonlijke beperkingen, zoals mijn pijnlijke knie. Aan het einde van iedere les voel ik me heerlijk relaxed, terwijl ik me kort daarvoor toch goed heb ingespannen. Dat is iedere keer weer een bijzondere ervaring voor iemand als ik die altijd maar doorgaat. De les is echt een uurtje voor mezelf, een rustpunt temidden van de drukte van het dagelijks leven.
– Marion –

Ik voelde me superontspannen na de yogales. Dit had ik nog niet eerder ervaren na een yogasessie. Ik voelde me  ook meer op mijn gemak dan een yogales in de sportschool.
– Ramona –