Over Hanna

‘Ik zat destijds emotioneel behoorlijk in de knoop. Mijn verstand wist allang wat ik te doen had, maar ik zat in de doe-maar-net-alsof-het-er-niet-is stand. Ik was echt aan het overleven en stak mijn kop in het zand. Bang voor de te zetten stappen, de sprong in het diepe. Mijn lichaam gaf al allerlei signalen af, maar ik probeerde dat te negeren. Ik kan me nog herinneren dat ik moest visualiseren. De details weet ik nu niet meer, maar het gevoel dat ik aan het ‘vallen’ was kwam wel binnen. Ik voelde me bij jou erg op mijn gemak en ik heb na die yogales flinke stappen gezet. Ik weet zeker dat die yogales daar een grote rol in heeft gespeeld.’

Dat is wat een van de dames uit de wekelijkse yogales schreef.

Óók jou kan ik het volgende bieden:

Goed blijven voelen wat je nodig hebt.
Dat doe je op een locatie waar je je op je gemak voelt. Een oordeelvrije plek, middenin de natuur.
Je komt zelf tot inzichten op je eigen tempo.

Met de wekelijkse yogales ondersteun je je gezondheid. Steeds meer jezelf zijn. Je minder druk maken. Fit, sterk en soepel in je lijf en hoofd.

Dit totaalpakket is wat je vindt in mijn wekelijkse yogalessen.

Je vindt je zelf.

Leuk om over mij te weten:

– Ik begon met ballet op 5 jarige leeftijd. Het allerliefste was ik ballerina geworden.
Het leven liep anders en ik houd nog steeds vurig van dansen en bewegen.

– Ik heb een enorme passie voor de natuur.
Professionals als Jane Goodall en Frans Lanting die in de natuur dichtbij de ‘wilde dieren’ dieren leven, inspireren me omdat ze hun talent inzetten voor de wereldverbetering.

– Onder het genot van liters gemberthee kijk ik het liefst naar een spannende Scandinavische serie.

Wil jij ervaren of de yogales hèt ontspanningsmoment in jouw week wordt? Stuur de dan een bericht via mail, website of postduif. Ik kijk uit naar je bericht!