Warm Winter Relax Yogaweekend Drenthe 12-2014

DSC_1665~2~2~2~2

Ervaring deelnemers yogaweekend 11-13 april 2014
Wat was het een mooi weekend! Alles klopte gewoon; prachtige en sfeervolle omgeving, gezelligheid. Warmte van de houtkachel, maar nog veel meer van de groep.
Allerlei lieve mensen bij elkaar. En o zo respectvol en hartelijk.
Het programma was precies goed; vaste onderdelen,  én tijd voor jezelf. Ik had niet echt veel ervaring met yoga, maar het heeft werkelijk mijn hart gestolen…Dank aan de groep, en vooral aan de trainers. Wat vulden jullie elkaar goed aan trouwens.
En speciaal voor de mannen:
Gewoon dóen, zo’n weekend! Super de moeite waard!
Komop dus! Leuker dan voetbal! En… het eten was prima, want dát willen jullie natuurlijk óók weten.
– Paul –
Samen met mijn vriendin een weekend yoga in Drenthe! Spannend Wat kunnen we verwachten? Wie zullen er zijn? Allemaal doorgewinterde yoga typetjes. Kunnen we we wel alles meedoen, na een half jaartje yoga ervaring? Pffff, waar beginnen we aan. Gelukkig worden we opgevangen door Minette en Hanna, Hanna is nieuw voor ons maar ziet er meteen gezellig en gastvrij uit. De rest van de groep druppelt langzaam binnen en de eerste kennismaking komt op gang. Allemaal verschillende mensen, verschillende achtergronden en zeer wisselende ervaring met yoga. Al met al een gemêleerde groep, die een goede klik met elkaar heeft. Nadat we kennis hebben gemaakt en ons hebben geïnstalleerd op onze kamers hebben we een rustige yoga les in een prachtige ruimte, met geweldig mooi uitzicht. Minette en Hanna zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt en geven aan dat we ieder op ons eigen niveau mogen werken. Niks moet, alles mag. De rest van de dagen zijn afwisselend met verschillende yoga sessies, lekker relaxen voor de kachel en heerlijk eten en drinken. Alles met vers bereide producten, vegetarisch ( even wennen voor ons, als echte vleeseters) maar de kok maakt zulke lekkere gerechten dat we het vlees absoluut niet missen. En dan is het alweer zondag, veel te snel naar onze zin zijn deze dagen omgevlogen. Na deze intensive dagen zijn we allemaal een stukje wijzer, meer bewust van onze valkuilen en vol goede voornemens. Wat zal daarvan terecht komen als we weer thuis zijn? Weer in de drukte van alledag! Wie weet mag het zeggen, we hebben nu een lekkere buffer om de eerste stootjes op te vangen. Minette en Hanna heel erg bedankt dat jullie ons een geweldig weekend hebben bezorgd. Voor alle inzichten, lekkere eten, gezelligheid en bewustwording. Bedankt!
– Groetjes Sandra – 

‘Jezelf uitnodigen voor dit weekend, om even tijd te nemen voor jezelf, te genieten, om lekker te eten en om je weer helemaal op te laden’

Heb jij zin in een weekend helemaal voor jezelf? Wil je hernieuwde energie en inspiratie opdoen, om hiermee weer je dagelijkse leven in te stappen? Dan ben je van harte welkom op het prachtige Hof van Axen in het rustgevende Drenthe.

Ervaar de winter en laad je op met dagelijkse yoga, meditatie en mindfulness, beleef de natuur, geniet van gezond & lekker eten en neem alle tijd voor jezelf.DSC01191 (1)

Programma

VRIJDAG
Op vrijdag ben je tussen 16.00 uur en 17.30 uur van harte welkom bij het Hof van Axen. De avond begint met een kennismaking en met een huisgemaakte vegetarische maaltijd. Daarna is er een fijne, milde en rustige yogasessie, zodat je alle dagelijkse activiteiten achter je kunt laten en volledig ontspant.
ZATERDAG
We beginnen de dag met een frisse energieke yogales, gevolgd door het ontbijt. Nadat je hebt genoten van je vrije tijdsbesteding staat er een lunch voor je klaar. Buiten het middagprogramma om, ben je vrij om te doen wat je wilt; je kunt luieren, een boek lezen of wandelen in de natuur  Wederom staat er een heerlijk diner voor je klaar en sluiten we de dag af met een restorative/yin yogasessie met daarin diverse elementen uit de mindfulness, je opent de diepere lagen van je lichaam en je ontspant helemaal.
ZONDAG
Zondag kun je de dag beginnen met een vroege vogel stilte meditatie. Als je dan rustig wakker bent geworden door deze bijzondere meditatie, of dat je lekker hebt uitgeslapen, staat er een ontbijt voor je klaar. Na het ontbijt is er een lange relaxte en verdiepende yogales. We voeren de houdingen uit in een flow om kracht en flexibiliteit op te bouwen.

Na de lunch is er een meditatie om het weekend mee af te sluiten. Rond 16.00 uur nemen wij afscheid van elkaar.

Locatie
Het Hof van Axen is een prachtige locatie omgeven door bos en meer. Verder zijn er authentieke Drentse dorpen op wandelafstand, met indrukwekkende boerderijen. Deze plek doet je de tijd vergeten en je komt gegarandeerd tot rust.

Het Hof van Axen heeft een prettige leefklimaat, tijdens de verbouwing zijn alleen maar ecologische materialen gebruikt en er is gekozen voor “groene” voorzieningen.

2012-12-06 11.22.37

Deelname
Ervaring is niet vereist, iedereen kan op zijn/haar niveau meedoen. Je bent vrij om zelf te kiezen of je wel of niet meedoet aan lessen of andere programma onderdelen.

Minimale aantal deelnemers: 6 en maximale aantal deelnemers: 16

Prijs
€299,- per persoon dit is op basis van een tweepersoonskamer, in overleg en tegen een meerprijs is het mogelijk om een eenpersoonskamer te boeken.

Inclusief
4x workshop Yoga
1 x vroege vogel stilte meditatie
1 x middagprogramma
2x overnachting in een 2-persoonskamer (2x 1-persoonsbed)
2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner
Alle maaltijden zijn huisgemaakt, vegetarisch en biologisch
Er wordt rekening gehouden met eventuele dieetwensen
Thee, koffie en gezonde glutenvrije lekkernijen

 

1549513_10203539423507826_6358018474724276430_nReserveer alvast je plek, er zijn nog 4 plekken vrij.

Voor verdere vragen en informatie, of om je aan te melden, kun je altijd contact met ons opnemen:

Minette Jacobs info@body-motion.nl 06 1667 4370 of website.

Hanna Hoogstad info@hannahoogstad.nl 06 4740 8147 of website.

Algemene voorwaarden yogaweekenden.